GRAFIT Cover Band zagra unikalny koncert kolędowy!

Czas Świąt Bożego Narodzenia to okres szczególny, na który każdy z nas czaka z radością. Spotkanie opłatkowe ze współpracownikami, znajomymi, przyjaciółmi i rodziną zawsze wiąże się z wzajemną życzliwością i wspaniałymi wspomnieniami. Już dziś możesz zapewnić unikalna oprawę tej uroczystości, zapraszając Grafit Cover Band i organizując wyjątkowy koncert kolędowy!

Wieczór rozpoczniemy uroczystym powitaniem gości oraz krótkim wprowadzeniem. Podczas koncertu publiczność usłyszy i zaśpiewa najbardziej tradycyjne kolędy, takie jak, między innymi „Bóg się rodzi” czy „Cicha Noc”. Kolędy zaprezentujemy Państwu w zupełnie nowych aranżacjach! Wykonamy w 100% na żywo najbardziej lubiane utwory świąteczne znane z rozgłośni radiowych, między innymi: „All I Want For Christmas Is You”, „Last Christmas” czy „Marry Christmas Everyone”. Dla każdego z uczestników koncertu przygotujemy też specjalny śpiewnik, który pozwoli mu zapoznać się ze wszystkimi wykonywanymi utworami.

Repertuar

Podczas koncertu usłyszysz odpowiednio dobrane kolędy tradycyjne i najbardziej znane utwory świąteczne. Propozycję repertuarową otrzymasz z odpowiednim wyprzedzeniem i jeśli uznasz za konieczne, będziesz mógł wprowadzić do niej poprawki. Chcemy, aby Twoi goście czuli się komfortowo podczas tego wyjątkowego spotkania i wynieśli z niego tylko miłe wspomnienia.

Warunki techniczne

Aby koncert mógł dojść do skutku konieczne będzie spełnienie ridera technicznego (do pobrania tutaj). Możesz też skorzystać z naszego sprzętu technicznego i nagłośnieniowego. Dysponujemy najbardziej zaawansowanym sprzętem muzycznym na rynku. Korzystamy z liniowych systemów nagłośnieniowych, cyfrowego sprzętu sterującego oraz dynamicznego oświetlenia. Zapewniamy też pełne wsparcie techniczne. Koncert trwa powyżej dwóch godzin zegarowych i może zostać dodatkowo wydłużony o ewentualne bisy.

*W przypadku organizacji koncertu zleceniodawca zobowiązany jest zapewnić przestronne, suche i ogrzewane pomieszczenie dla zespołu GRAFIT Cover Band oraz członków ekipy technicznej, które umożliwi uprzednie przygotowanie się do koncertu i krótki odpoczynek po jego zakończeniu. Szczegóły dostępne w riderze technicznym GRAFIT Cover Band.

Dojazd nie stanowi żadnego problemu. Z odpowiednim wyprzedzeniem dotrzemy w wyznaczone przez Ciebie miejsce. Dysponujemy własnym środkiem transportu. Do ceny oprawy muzycznej należy doliczyć koszt dojazdu i transportu sprzętu, który wynosi 1,60zł/km licząc dojazd w dwie strony.