NASZA OFERTA

Wiemy, że aby impreza była udana, wiele czynników musi ze sobą idealnie współgrać. Wiemy również, że każda impreza ma swój niepowtarzalny klimat, a każdorazowo trzeba ten klimat odpowiednio stworzyć i umieć zarazić nim gości.

Z naszych usług korzystają zarówno osoby prywatne, jak i firmy. Mieliśmy okazję gościć na dziesiątkach scen z terenu całej Polski. Z nami bawią się zarówno ludzie młodzi, jak i osoby starsze. Potrafimy zagrać bardzo subtelnie, jak również dać energetyczny show sceniczny, który pełen będzie rock'n'rollowych momentów. Wszystko to zależy od okazji i charakteru imprezy, na której występujemy. Nie musisz też martwić się o nagłośnienie, obsługę techniczną i oświetlenie – zorganizujemy to wszystko za Ciebie. Zaufaj nam, a Twoja impreza będzie udana! Twoim zadaniem jest tylko doskonale się bawić!

OFERUJEMY:

"Kochani dziękujemy za świetną imprezę. Dzięki Wam mieliśmy wesele z prawdziwą klasą! Nie wyobrażamy sobie naszego wesela z innym zespołem. Gorąco polecamy! Najlepszy zespół ever!"

Daria&Rafał